22 Nisan 2011 Cuma

GİDER AYAK

Şu an gece 13.10 kanal D tv de hem Beyazın programını  izliyorum hem giderayak günlüğümü tutuyorum birazda tumba yatak yapacağım.Ütülerimin dışında hiçbir işim yoktu valizimi hazırladım sonra oturdum yeni el alıştırmaları yaptım
.
Bu blog çocuklarım için bir hatıra defteri olacağı için hergün yazmak istiyorum .Bugün yaptığım bir sürü programdan sonra bayağı sakin bir gün geçirdim.
Okul hemen evimin karşısında bugün 23 NİSAN çalışmaları vardı çocuklar marş çalarak sokağımızdan geçti.Onları izlemek çok güzeldi .


Sonra yeni makkapla birşeyler yapayım dedim.Decaflattem yumurta vermişti bana onları süslemek istedim ilk defa olduğu için tabi hatalar çok fazla ama kullandıkça daha iyi olacak inşallah.


1.aşama çok eksik uçlarım var dönünce tamamlayacağım seti





Biraz taşrımla oynadım

Karar verdim bu taşlardan daha fazla yapıp yazlıkların dış cephesine yapıştıracağm binanın dışı  akvaryum gibi olsun istiyorum .

Taşlar ççok hatalı öylesine yapılan bir taş


.

8 yorum:

  1. Mevdoşcum, sana çarşamba günü Faberge yumurtası yapmak istediğimi söylemiştim bak, kalplerimiz birmiş. Sen de yumurta üzerinde çalışmışsın.

    Ben o deliklere swarovki taşlar koymayı tasarlıyorum. İnşallah diyeyim çünkü fazlasıyla maymun iştahlı ve sıkılgan birisiyim :)))

    YanıtlaSil
  2. Taslariniza bayildim,elleriniz süper maharetli,sanirim Türkiye'desiniz suan.keyfini cikarip dönersiniz insallah,ben uzun zamandan beri takip edemedim,sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. taşlarına bayıldım gerçekten. balıklı olanlar süpermiş. satabilirsin de onları mesela. limited bişeyler diye.

    YanıtlaSil
  4. evet bencede satabilirsin..Gün geçtikçe çok güzel çıkartmaya başladın Mevdoşum eline sağlık...

    YanıtlaSil
  5. mevdoş...
    tatilin güzel geçiyordur umarım,
    bol fotoğrafla dön çılgın kadın:)

    YanıtlaSil
  6. TAŞLARINI ŞİMDİ GÖRDÜM MEVDOŞ, BAYILDIM.BİLİYORSUN BENDE SEVİYORUM TAŞ İŞİNİ.AMA SEN BAYA İYİ OLDUN.BENDE ÇOK TAŞ YAPIP DUVARA DÜŞÜNÜYORUM..

    YanıtlaSil
  7. Evet, evet yumurta oy. Matkaplarımız ayni. Ben artık bıraktım. Seni zevkle izleyeceğim:))

    YanıtlaSil
  8. ben hala geçen sene Kemer'den getirdiğim taşları boyamadım.
    sizi keyifle izliyorum.

    YanıtlaSil