7 Şubat 2011 Pazartesi

SANCTUM

Klasik bir pazar sabahı ayşem bugun havlu attı aslında ona havluyu ben attırdım .Çünkü bugun  keyfi yok kırıklğı var .Bende ne hikmetse kargalar göreve başlamadan uyandım .

Benimki kahvaltı sonrası kıpır kıpır allahım yaşlandıkça bu adamın başına taş falanmı düştü diyorum .Eskiden evden çıkarmak için neler yapar takla atardım resmen yaaaa şimdi roller değişti gibi.:)) Ama çözdüm ben onu kızlar evlenip  yurt dışına çıktıktan sonra böyle oldu daral basıyor onu .

Ama mutluyum bugün sinema günümüz masayı boşalttıkgazetenin pazar keyfi ilavesini açtık sinema seçtik demiyorum o seçti 3D yi görünce buna gidelim diye tutturdu.

film özeti:Bir tropikal fırtına yüzünden mağaranın derinliklerine inmek zorunda kalan ekip,denizeaçılan ve bilinmeyen bir çıkış ararken, şiddetli sular,ölümcül zeminler ve yavaş yavaş artan panik ile savaşmak zorundadır. Usta dalgıç Frank McGuire, Güney Pasifik'teki Esa-ala Mağaraları'nı aylardır araştırmaktadır.Ancak çıkış yolu beklenmedik bir sel ile tıkandığı zaman,17 yaşındaki oğlu Josh ve ekibi finanse eden Carl Hurley'nin de dahil olduğu ekip planlarını değiştirmek zorunda kalır.

Ay çocuklar film harika çekilmiş filmi yapan  TİTANİC  ve AVATARIN  yaratıcısı çekmiş filmi ama benim gibi kapalı yer fobisi olan astımı olan kesinlikle gitmesin ölüyorum zannnettim .Çekimler harika helede 3Dolunca harika ama gerisi korkunç heyecanlı ve  içim daraldı resmen ölüyorum zannettim inat ettim çıkmadım da anlayın siz benim ruh halimi.

Her zamanki gibi sinema için Meydana gittik

Çocukları seyrettim suyu görünce çocuklar harika mutlu yaaaa
Kahvemizi gloria Jeane de içip güneşlendim kış günü bu güneş ilaç gibi geldi
Kahvenin yanında aldık ama ben yiyemedim  ne demişler görünüşe aldanmamak lazım ne doğru laf
Goncam bilet kuyruğuna girdi bende onu seyrettim
Mısırımızı aldık sonra bir koca galon su içtim aman allahım nasıl içim yandı ama heyecandan ben ne yediğimi bilemedim ki koca mısırı yemişim haberim yok
Yok bu filme gitmedik

 Goncam bu filmi görmek istedi:(


Fimin baş rol oyuncusu frank
Filmin sonu yeryüzüne çıktıkları için derin bir nefes aldım
Realden alışverişimizi yapıp evimize geldik

11 yorum:

  1. Yaa Mevdoşcum ben o filmi duydum da izleyemem sanırım. Damlataş Mağarasında ve Cennet obruğunda bile nefes alamayıp kendimi zor atmıştım dışarı. Kapalı yerde kalamam.

    Geçen yıl MR çekilirken doktorları yarım saat falan uğraştırmıştım, öleceğim sanmıştım bir ara :)

    YanıtlaSil
  2. aman diyim depresifçiğim sakın gitme hatasında bulunma sende benim gibisin demek ki yok ne mağarası yanından geçmiştim bende bir ara nefees alamıyorum gibi geldi ama inatçı olduğum için sırf merakımdan kaldım izledim ama gel bir de bana sor dünden beri derin derin nefes aldığımı farkettim

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle izlemem Mevdoşcum.

    Benim klasik kabuslarımdan birisi hep mağaralarda ve tünellerde geçer. Tünelin içinde sürünüp çıkış ararım hep. En son tünel gittikçe daralır ve ben sıkışıp kalırım, geriye de gidemem. Deli gibi çarpan bir kalple uyanırım artık.

    YanıtlaSil
  4. Allah iyliyinizi versin emi.çok komıksınız.gülmekten agladım.neden öyle korkuç filime gidersinizde ödünüz üreyinizi koparırsınız ya.çılgın şeyler.sizi:)))

    YanıtlaSil
  5. Kendi adıma yanıtlayayım sevgili Adsız :)

    Korku filmi hastasıyımdır. Hiçbirini kaçırmam. Ama bu tür filmler beni daha çok rahatsız ediyor.

    YanıtlaSil
  6. Aynen bende de kapalı yer ffobisi varbir de 3D olunca nasıl olur bilmiyorum..

    YanıtlaSil
  7. adsızcığım filmin konusunu okumadan gidince böyle oluyor .Hoş okusakta anlayamazdık ki öyle sahnelerin olacağınınereden bileyim gittik işte dünden beri derin derin nefes alıp veriyorum anla yani:)

    YanıtlaSil
  8. Çılgın hn. Ne güzel bir gün geçirmişiniz öyle. Kahveler, mısırlar, filmler, alışveriş...

    YanıtlaSil
  9. buketçiğim 3D olunca daha bir ilginç ve ürkütücü oluyor okadar diyeyim sana.
    zeynepçiğim senin günün daha güzel geçmiş canım yorum bıraktım ama tekrar nice mutlu yıllar diliyorum

    YanıtlaSil
  10. Aaaa ama filmin sonunu yazmışsın anniş ama oldu mu şimdi heee heee :) Canım mısır çekti ve de güneşşşşşşşşşşşşşşşş böhüüü :(

    YanıtlaSil
  11. canım nonim filmin sonunu tam yazmadım birde son önemli değil film deki gelişmeler önemli biricik kızım seni seviyorum canım

    YanıtlaSil