14 Şubat 2011 Pazartesi

Beyoğlunda seramik boyadım

Bugün aslında yazım farklı olacaktı ama son anda  değiştirdim hafta sonumu ne yaptığımı yazmaktansa  seramik boyama bana olduğu gibi sizlere de eğlenceli gelebilir.
Amıca kızı Semanın romen arkadaşları bir dernek kurmuş .Bugün onlarla seramik sanatçısı Yıldız hanımın atölyesinde buluştuk.
10 martta kadınlar günü adına kermes olacakmış bizim bu boyadıklarımız da o kermese gelenlere hediye verilecek. Bizim boyadıklarımızı Yıldız hanım fırınlayıp cilalayıp  son halini bize gösterecek ve sonra gelen misafirlere hediye edecek .Bayağı zevkliydi haftada bir gün gitmeye karar verdik ama Sema inşallah havlu atmaz . Atmazsın kız değilmi sema bak neler yapacağız daha .
Ben çok eğlendim gelen hanımlar çok tatlıydı ,biz yarım saat gecikince baktım bize cik cik muamelesi yaptılar biz ama işimize öyle asıldık ve eğlendik ki boya bahanesiyle yan yan bizim masaya yanaştılar  gül gül öldüm gülmekten yaaaa .
Seramiği Yıldız hanım hazırlamış size veriyor ıslak süngerle tozu gitsin diye sildikten sonra yeteneğinize hayal gücünüze göre çizim yapıyorsunuz .Kadınlara valla dedim bugün buraya bir pisikolog şarttı çizime göre ruh halimizi analiz ederdi .Daha sonraki günlerde ilerleyince değişik biblolar vazolar ne isterseniz var alıp boyayabiliyorsunuz sonra da ücretini verip sizin oluyor .Heryerde var bu tip kurslar  eskiden çok gitmiştim ama unutmuşum bugün yaramaz çocuk gibiydim resmen .
Ha unutmadan yazayım eğer gitmek isterseniz 1 günü 35 tl istediğiniz kadar kalabiliyorsunuz

Taksim meydanı bayağı sakindi

Beyoğlu sevgililler gününe hazırlanmış gece görmek lazım






Bu rafta gördüğünüz herşey Yıldız hanımın el ürünü

Kuşları çok beğendim


Seramikte  yapabilirsiniz

Önce kara kalemle çizelim dedik sonra vazgeçtik



Harıl harıl herkes yeteneğini gösterme peşinde :)


Benim boyadıklarım


Semanın boyadıkları

Beyoğlunda dolaştık sonra bu çantalar çok değişik geldi

Dayanamadım bu minik altlıkları aldım koridorumdaki duvara astım

Öyle yorulduk ki dinlenmek için kahve iyi gitti yaaa.


9 yorum:

  1. Ay annişşşş burası tam benlik, çok özledim seramik yapmayı çamurla oynamayı, fiyatı da çok uygunmuş! eee bizim liste gittikçe kabarıklaşıyor yemekler, seramikler, gezmeler tozmalar, hangi birini yapıcaz merak ediyorum hii hii ;) öperim güzel annemmmm!

    YanıtlaSil
  2. ah canım kızımne istersen yaparız bitanem öptüm canım

    YanıtlaSil
  3. Yine çok hoş bir gün geçirmişsin kıskanıyorum yaw :))

    Şaka tabi ki, senin adına çok mutlu oluyorum Mevdoşcum. En kötü günün böyle olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. vallahı ne yalan söyleyim benim ilgimi hiçmi hiç çekmedi.35 tl oraya vereceyime bir çocuk sevindiririm daha iyi.bu insanlar maçera arıyorlar.selametle.kendine iyi bak.ayşe

    YanıtlaSil
  5. ayşeciğim fikrine saygı duyarım 35 tl yi oraya veren insanların çocuk sevindirmediğini nereden biliyorsun canım benim üretmek güzel şeydir helede bugün kadınlargünü yarın lösemili çocuklar olur bence peşin hükümlü olma üretmeyi den derim bitanem.ben boya severim sen dantelden örgüden hoşlanırsın bu tercih zevk meselesi öptüm seni saygılar

    YanıtlaSil
  6. bak şimdi en son şu kahve resmi beni mahfetti.hemen kahve yapacağım çok fena tiryakiyim.beyoğlunun tarihi havası sanki kendine has bir kokusu var.her şey çok güzel görünnüyor.renkli taşlar sokaklar

    YanıtlaSil
  7. SERPİLCİĞİM GLE HEMEN YAPARIM BENSANA KAHVE İSTEDİĞİN KAHVE OLSUN BENDE KAHVEYE HİÇ DAYANAMAM ÖPTÜM SENİ

    YanıtlaSil
  8. çok güzel. bende yapmak istiyorum. sürekli ders mi alıyorsunuz. bir kereliğine gidiliyormu oraya. bir kerelik ders alsam ..

    YanıtlaSil
  9. zeynepçiğim tek te ders alabilirsin canım. öyle mecburiyet yok karttaki numaradan detaylı bilgi alabilrsin öptüm canım

    YanıtlaSil