24 Ocak 2011 Pazartesi

YAN MASADAN SİZE ŞARKI GÖNDERDİLER

Yol  kısada olsa arabaya in bin yorulmuşum biraz .Her sabah 7 de kalkan ben bu sabah 9 da uyandım hava buz soğuk  ev sıcak mı sıcak hadi Mevdoş bugün yan gel yat günün galiba dedim.
Dedim ama annemin doktor günü olduğunu .DİJTÜRK  elemanlarının geleceğini çoktan atlamışım.
Onları beklerken kalk mevdoş bugün pazartesi biraz egzersiz yap bakalım dedim.Herkes gider Mersine mevdoş gider tersine önce banyoda kazındım ,hızımı alamadım evi bir güzel süpürdüm .Hadi ya kim tutar seni birde toz al dedim ve havlu attım.
Zaten işi bile pek keyifli yaparım 10 dakika iş yarım saat dinlenerek bugün ne olduysa hafta sonu temiz hava çarptı herhalde beni  bana yaramıyor kesin bunu anladım.
.
Kahvemi yapım tv yi açtım zap yaparken bugün yeni yayına başlayan TNT kanalına takıldım Petek dinçöz sabah programı yapıyor konuğu da BÜLENT ERSOY  kendisini pek sevmem ama söylediği şarkı çok hoşuma gitti.Can Tanrıyar yazmış.Bugün bu şarkıya  takıldım kaldım  hadi bugün de böyle olsun deyip aşık olan ve sevgilisinden ayrılanlara göndereyim dedim umarım dinleyince sizde beğenirsiniz.Ben her tür müziği severim hiç ayırt etmem tencere tıkırtısında bile oynarım müzik evrensel bir dil yerli yabancı hiç ayırt etmem dilini bilmediğim şarkılarda bile müziği dokunaklıysa ağlayabilirim .
Müziktenmidir nedir bizim kapı hiç kapanmadı bugün bende hiç oturmadım kısacası

Durun bunu yazmadan geçemiyeceğim .Dünkü yazımda kısaca yazmıştım ya belki okurken atladınız.Nasıl tongaya düşürüldüm onu yazacağım .Alaluya sesleri eşliğinde tıngır mıngır giderken radyoyu açtım .Radyo saatimin geldiğini de nasıl anlıyorum goncayla konuşurken ben sanki orada yokum başlıyorum şarkı söylemeye .
Ahanda benim radyo saatim gelmiş  deyip basıyorum düğmeye Hit radyo karşımda  evet abuk bir soru cırtlak bir ses hemen telefonlara sarılın soruyu soruyorum diye .Bakın allah aşkına soru geliyor 65 in içinde kaç tane 5 var hayde burdan yak.Goncam atladı hemen 13 tane diye yazdım gönderdim.gittimi 1.300 tl

Anaaaa radyoda benim adımı çığırıyor kadın yanlış cevap diye benim karizma yerlerde ne bilsin millet cevabı benim değil goncamın hemen sazan gibi atlayıp verdiğini.Biz şaşkın nasıl yani dedik bunda bir hile var bu sefer 2 tane deyip gönderdim.
Benim adım yine nara gibi bangır bangır radyoda ana dedim bir radyoda şöhret olmamıştım oda sonun da oldu burdan yakın gittimi yine 1.300 kafadan 2.600 tl otururken gitti.Ama bizim yolculuk nasıl eğlenceli aksiyonlu geçiyor anlatamam .
O an cep telim çaldı evet ben kazandım kazandığımda dijitürk 24 ay bedavayla başlayıp ayda 13 tl vereceksinize geldi bende böylece sazan gibi oltaya takıldım birde kurulum parası verdimmi bugün :))) kim sorarsa ben ödül kazandım kim kazandı bilin bakalım tabiki onlar pazarlama harika değilmi.
Ama benim gonca çok mutluydu bu gece o yemeğine kaşık çalarken spor kanalında  maç izlerken 13 tl yi çoktannnn unutmuştu bile .

8 yorum:

  1. Nasıl bir tezgah açmışlar insanları kandırıyorlar,çaktırmadan,neyse eşiniz için iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  2. hayırlısı olsun Mevdoşcum. boşver 13 TL'yi, nerelere veriyoruz. Digiturk güzel birşey, ben bütün gün film kanalları ve yemek kanalını izliyorum :)))

    YanıtlaSil
  3. Hhahahahah annişim kopardın beni yaaa çok güldüm :))

    YanıtlaSil
  4. ne güzel seni güldürdüysem bitanem

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler zoitsacığım

    depresifim sağol bu ikinci dijitürkümüz kocişko hem yiyecek hem seyredecek onun için 13 tl yi görmedi canım

    ayşenciğim evet tam tezgah valla ama ne yapalım oldu birkere öptüm canım

    YanıtlaSil
  6. İkinci digiturk olayı daha iyi olmuş bence Mevdoşcum. Herkes istediğini seyreder. Bizim evde de her odada bir televizyon, herkes istediği gibi takılıyor :))

    YanıtlaSil
  7. DEFRESİFİM CANIM YA NERELERDESİN SEN MERAK ETTİM

    YanıtlaSil