14 Ocak 2011 Cuma

EĞLENCELİK


Dün sabah güzel güzel uyurken cep telim beni acı acı çalarak böyle uyandırdı .Hüviyetimde doğum günüm 13.01 .....ama annemin deyişine göre ben hıderlezde doğmuştum ama sevgili babam mahallenin  arzuhalcisine görev verince benim doğum günüm ocak olmuş maalesef .Bunu bilen girdiğim her kapı  bana böyle sabah sabah doğum günü aramaları ve mesajlar çekti bende uyandım tabi bu yüzden.İçlerinde beni en etkiliyeni Kuaförümün bugün misafirimizsiniz mesajı oldu bende kalktım gittim.Bir güzel güzelleştim canlarım.Bu arada ellerim problemli olduğu için özel bakım yaptırdım belki ilgilenirsiniz .Bak. sayfa derler ye bende bak aşağısı diyorum:)

Merhaba deyin bakalım



15 gün böyle pırıl pırıl gezeceğim




Bıkmışım belimden yıllardır Moscowada canım kızıma sevdiğim bir arkadaşımtavsiye etmiş bende görünce aldım.

Benimki bu

Sıkıyorsa yatın bu iğnelerin altına amaninnnn nasıl can yakıyor ama allah razı olsun ayağım geçti belim hafifledi  rusyaya giden gelen varsa bel sıkıntısı geçenlere tavsiye ederim.



 Dünkü yazımı okuyan adsız bir arkadaşım çok güzel beni onere eden bir yorum bırakmış ricası üzerine gençlik resimlerimi koyuyorum ve sevgilerimi yolluyorum.İnşallah hayal kırıklığına uğratmadı bu resimler seni canım.

Canım herşeyim kızlarımla  ay yerim ben sizi .Bir gün yerine geçiyor bu günler ağzım burnum derken büyüyor çocuklar şimdi bebişleri küçük olan blog arkadaşlarıma da yazıyorum tadını çıkarın .Dağılmış,batmış,yemek yedi yemedi dert etmeyin diye yorumlarımı bırakıyorum .

Kalbinizi bozmayın yaaaa  bugünkü misafirim 3-4 ayda bir uğrar rainbow süpürgemin bakımını yapar CEM arkadaşımız bu.

Çok efendi iyi birisi Rainbow süpürge herkese tavsiye edebilirim .10 Senedir kullanıyorum benim görünmeyen akarlara ,böcüklere alerjim var yatağa yattım mı öksürük,hapşurmaktan   uyuyamazdım .Şimdi yatağımı 15 günde bir süpürüyorum ve dünya varmış çok rahat ettim.Tavsiyemde bundandır canlar .

17 yorum:

  1. çok tatlısınız,sizi çok seviyorum :) Elif Nur

    YanıtlaSil
  2. Rainbow'u annem de kullanıyor neredeyse 15 senedir ve taş gibi hiçbir şey olmadı :) Benim de çok hoşuma gidiyorrrr :)

    YanıtlaSil
  3. AYYY CANIM BENİM ELİFÇİĞİM BENDE SENİ SEVİYORUM CANIM BENİM

    MİSS SENSİBLE EVET YA İYİ PARA İYİ MAL HESABI İYİ GÜNLERDE KULLANSIN ANENDE CANIM

    YanıtlaSil
  4. Mevdoşum o iğneler acıtmıyo mu ? NAsıl geçirdi ki ağrıyı. Onu ayrıntılı yazar mısın ileriki günlerde. Çok merak ettim ben. İlk kez gördüm.

    YanıtlaSil
  5. Ayrıca fotoğraflarına bi baktım. Sanatçılar halt etmiş senin yanında. Hayran kaldım :)

    YanıtlaSil
  6. ENN MODA cığım iğneler önce acıtıyor ama insanoğlu her acıya alıştığı gibi buna da alışıyor canım benim akapuntur gibi birşey hergün ağrıyan yerine çıplat etine değecek şekilde koyup 15 dakika bekliyorsun şimdi şu an bulogumu yaparken ayağımın altında yani ama çok iyi geldi bana
    resimlerimi beğendiğin içinde çok teşekkür ederim bitanem

    YanıtlaSil
  7. Mevdoşcum o fotolar ne öyle, mankenler halt etmiş.

    Ayrıca o iğneli zımbırtıyı çok merak ettim. Anlatsana birazcık.

    YanıtlaSil
  8. ay sağol depresif şımardım şimdi biraz
    belim için aldıım ağrılar için bir nevi akapuntur gibi yani bayağı iyi geldi bana ağrılarım azaldı hareketim rahatladı güzelbir hafta sonu diliyorum sana sevgilerimi yolluyorum canım

    YanıtlaSil
  9. Şımarcak kadar varmışsın ama yani.. Sana da iyi haftasonları diliyorum Mevdoş.

    Valide Hafsa Sultanıma sevgilerimle :)))))

    YanıtlaSil
  10. GÜZELLİK GEÇMİYOR GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ KAYITTAKİ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE YILLARA İKİNCİSİNDE PASTA İSTERİZ GÜZEL BİR HAFTA SONU DİLERİM

    YanıtlaSil
  11. merhaba mevdoş teyzeciğim
    o ne güzellik vaav eşiniz sizi görünce şıp diye aşık olmuştur herhalde...
    eşiniz deyince eğer anlatmak isterseniz eşinizle nasıl tanıştığınızıda okumak isteriz...
    ayrıca doğum gününüzüde kutlarım daha nice sağlıklı yıllar dilerim...

    sizi ayrıca çok seviyorum
    D.Ece

    YanıtlaSil
  12. Eski fotoğraflarınız çok güzel. tembihlerinizi kulağıma küpe yapıcam. sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. merhaba ben nesrin dün ben merak etmiştim gençlik halinizi hiç hayal kırıklığına uğramadım tam beklediğim gibi çok güzel.doğum gününüz kutlu olsun esinizle çocuklarınızla torularınızla ( inşallah yeni bir torunla )güzel yıllar diliyorum.

    YanıtlaSil
  14. Canım annemmmmm sen gençken de çok güzelmişsin fiziğin çok avrupaiymiş, kızlarının güzelliğinin nerden geldiği belli hii hii :)
    Bu arada ben doğumgününü ocakta kutlamayı sevmiyorum çünkü sen kesinlikle bahar kadınısın fıkır fıkırsın, kış senin mevsimin değil, ben kutlamamı Mayıs ayına saklıyorum güzel annem benim, seni çok seviyorum!!!!

    YanıtlaSil
  15. Mevdoş Ablacım,
    şimdi de çok güzel ve bakımlısınız gençken de muhteşeeemmişsiniiz.
    eşiniz nasıl aşık olmuş size normal tabii, hala da maşallah :)
    bir de torunlarınız da aynı annelerine benziyor. darısı noninin başına :)

    YanıtlaSil
  16. Mevdoş teyzecim,resimleriniz çok güzel..Siz güzelsiniz çünkü..Allah sağlık,mutluluk ve huzur versin öpüyorum sizi..

    YanıtlaSil
  17. merhaba sizi seven ve cılgınlığınızdan pozitif enerji alanlar arasıan girebilmek dileğimle gencliğinizin resimlerine bakarken mm gercekten cok hos bır hanım dıye dusundum ama sımdıkı yasınızın verdıgı guzellıkte muthıs emın olun
    bu arada cocuk sevgınızede hayran kaldım benım 4 tane cocugum var ve cok zor bır hayatım var su anlamda zor hıcbır zaman hepsı aynı anda mutlu olmuyor bıri mutlu ıken dıgerı benı paylasamıyor ooff of halımı bır gorsenız hangısıne kosacagım sasırıyorum cok cook sevıyorum cocuklarımı ve tum cocukları sevgıyle kalın

    YanıtlaSil