27 Ocak 2011 Perşembe

DUYGU DOLU BİR GÜNDÜ

Annem uyanmadan onu uyandırmaya kıyamadığım için evden çıktım.Bugün sabah sabah  bankayı ziyaret ettim.

Bankada işimi halledince  tuhafiyeciye uğradım çok seviyorum bu dükkanı girince çıkmak bilmiyorum .

Şu fistoların güzelliğine bakarmısınız seç beğen al.


Renk renk kurdelalar


Kızlarım bunları hatırlıyacakmısınız bir bakın bakalım


Bugün perşembe bizim mahalle pazarımız var daha önceki yazılarımda da bahsettim sabahları erken saatte giderseniz harika oluyor .Çok zengin bir pazar bir ana baba satılmıyor.Öyle bir değim vardır ya herşeyin olduğunu anlatmak için söylenen.

Bu kış gününde ne alaka dedim ama biraz düşününce kışın almak daha mantıklı hem ucuz hem sezon başı hazır  hemen al denize git .


Yatak örtüsü verelimmi size tezgahtar çek abla şöhret olalım diye bağırıyordu.



Bu çiçekleri bana getiren kızlarımın çok sevdiğim arkadaşı  Selinim  getirdi onu okadar seviyoruz ki niloşum bu sevgisini göstermek için kızına onun adını verdi.




Çok sevdiğim bir çiçek


Kendisi bilmiyor ama o benim manevi kızım kabul edermi etmezmi bilemiyorum ama benim için o öyle. Okadar kibar ince tatlı ki ben onu çok ama çok seviyorum .Kızlarımın yokluğunu hissettirmemek için gelmese bile beni muhakkak arar hatırımı sorar birşeye ihtiyacım olup olmamsıyla ilgilenir  bu zamanda nerede böyle gençler .Bugün yine öyle bir gündü çok güzeldi işlerini bir kenara bırakıp bana zaman ayırdı ben onu görünce kızlarımı ne kadar özlediğimi burnumda tüttüklerııini biraz daha anladım onun için dir ki  ona her sarılışımda niloşuma ,nonime sarılıyorum gibi hissettim onu görünce onlar gelmiş gibi çok mutlu oldum  evime neşe geldi .Ondan hiç ayrılmak istemedim
 Çok güzel bir kahvaltı yaptık  çeşidi az peynir zeytin domates ve salatalıktan ibaret olan bir kahvaltıydı ama dünyanın en güzel kahvaltısıydı.

Annem ve selin kendisiPROFOSYENEL ÇOCUK FOTOĞRAFÇISI  http://www.selinky.com/    diye bakarsanız bebişlerinizin ileride onlara göstereceğiniz çok güzel harıa resimleri olabilir.


Selinimin hediyesi

Konu mankenim teyzem teyze dediğime bakmayın  ben doğduğumda kendileri 2 yaşındaymış şimdi benim en iyi arkadaşım dert ortağım arada hırlaşırız ama bu da birbirimizi çok sevmemizden kaynaklanır.
Selini yolcu ettikten sonra dün gece annemin daha önceden canı sıkılınca ben bu iplerle ne yapabilirim hadi ziyan olmasın motif yapayım dediği .Ve dün gece TV seyrederken elimin işi olmadığı için sıkıntıdan hadi verin onları ben birleştirip kolye yapayım dedim .


Sonunda böyle oldu

Bizim aile işte böyle resimde görüldüğü gibi her an ne yapacak ne sürpirizlekarşılaşacağınızı bilemediğiniz bir aile .Dedim ya selini yolcu etmeden teyzem geldi kahveye .Üzerindeki elbiseye bayıldım siyah tiriko mini etek  ona da çok yakışmış. Ben böyle deyince  benettondan aldım amam yakası çok rahatsız ediyor beni dedi.
Bende gel içinden ilmek çıkartalım içinde  boğazlı bir buluz giymiş hissi verelim dedim .Dediğimi de yaptım ama biz yakayı bitirene kadar akşam saat 18.30 oldu yaka bitmedi teyzem tutturdu ben gideceğim kocam geldi diye .Benim bütün ısrarıma rağmen verdiğim kıyafeti giymedi inat etti  ve bu şekilde eve gitti akşam merak edip aradığımda hala yaka örüyordu
Gülen_kadın resimleri

10 yorum:

  1. Enerjine hayranım Mevdoşcum. Maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Mevdoş Ablacım, bunlar ne kadar dolu günler böyle maşallah. imreniyorum sana.

    YanıtlaSil
  3. Dünya güzeli ablacığım,
    Blogunuzu bu linke kaydettim. İyi günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. bende manevi kızın olabilir miyim mevdoşum :)

    YanıtlaSil
  5. Ay prensesim ne tatlı ya çok seviyorum onu!!! Gerçekten onun gibisi az bulunur, burdan kocaman öpücükler yolluyorum ona, benim hep 3 kızkardeş hayalim vardı, artık Selinimiz bizimdir vermeyiz onu ;)

    YanıtlaSil
  6. canim selincigim benim.... ne tatlidir oooo!!!!! ve de sabiha teyzenin eve oyle gidisine ne guldum annissss!!! alemsiniz yaaaa! :))

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler depresifçiğim enerjimi acaiberriden alıyorum canım

    gayeciğim olaylar gidişat dolu dolu geçmesine neden oluyor canım benim

    linkçi ya beni güzel bulduğun için çok teşekkür ederim sana da bakacağım linke canımın içi

    nonim ve decaflattem seni güldürdüğüm için mutluyum selin bir tane öptüm ikinizi de canım

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar hareketli ve güzel böyle. Sizi okurken enerji alıyorum mutlu oluyorum. Hep böyle olun sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. Ezgiciğim ne demek tabi manevi kızım olabilirsin seve seve canım benim

    çeşnici handanım güzel sözlerine çok teşekkür ederim canım benim

    YanıtlaSil