13 Kasım 2010 Cumartesi

Tatil Güzel Başladı Ammmaaa

Saat 2 gibi yola çıktık  hastanede  eşimin yanında çalışan elamanını ziyaretten sonra 16 da yola düştük.Herşey harika yol tenha hava güzel lay lay lom modundayız .
Direk Geliboluya yemeğe gittik harika bir yemek yedik .Ama eve bir geldik hayatımın şokunu yaşadım bahçede ne varsa çiçek olarak sökülmüş bütün günüm gecem rezil oldu. Geldiğimden beri ağlıyorum .













Bu çiçeklerim yok artık  kaöküyle sökmüşler  sinirden geberiyorum.

6 yorum:

  1. Haydaaaaa, bi de cicek hirsizligimi cikti. Bir bu eksikti. Uzulme Mevdosum, sen bu cicek askiyla yenilerini de yetistirirsin.

    YanıtlaSil
  2. üzücü bir manzara olmuş, var işte böyle insanlar ne dense az onlara.

    YanıtlaSil
  3. Gecmiş olsun :( ne hasta insanlar var ya.. Binbir emekle ek yetiştir gelip yolsunlar.. çok üzüldüm ama yine de sağlık olsun diyelim :(

    YanıtlaSil
  4. üzülmeyin siz yenilerini yaparsınız yine nasıl olsa. belki büyük saksılarda yetiştirip giderken eve koyarsınız?

    YanıtlaSil
  5. yaa tuh çiçeklerle ne alıp veremedikleri var ya:(

    YanıtlaSil
  6. aaaa a nasıl yani..bu insanlar hakikaten çıldırmış..üzülme diyeceğim ama nasıl? ben bile kahroldum okurken...elleri kırılsın yapanın ...bu hayatta artık şaşırmıyorum hiçbirşeye dedikçe ..hala değişik olayları gördükçe duydukça devam şaşkınlığa..çok üzüldüm mevdoş ablacım :( ..siz iyi olun yenilerini buluşturursunuz toprakla..güzel bir bayram sizinle olsun ..unuttursun size kötü olan heşeyi işallah ..kucak dolusu sevgiler öptüm nur

    YanıtlaSil