28 Ekim 2010 Perşembe

Alıveriş cini


Bugün perşembe bizim pazar günümüz .Saat12 gibi evden çıktım.
Önce pazarı şöyle bir dolaştım ama hava okadar soğuk ki dondum.

Pazar sokağında oturan amıca kızına uğradım o kahve yaparken akvaryumu seyredip balık dünyasında şöyle bir dolaşıp geldim.

Balık dünyasından takılara geçtik güzel şeyler yapıyor.

Bende hergün kullanabileceğim bir kolye aldım kendime.

Oradan yola revan olamadım trafik bir felaket  bu insanların işi yokmu allah aşkına nereye giderler anlamış değilim herkes trafikte bu ülke nasıl kalkınır bu kadar adam iş yapmadan nasıl böyle sokaklarda  gezer anlayamayacağım.

Metroya  tam 1 saatte ulaştım evime uzaklığı da 10 dakikalıl bir mesafede.

Yaşar ne alaka demeyin metroya girdim bir baktım yaşar karşımda inanamadım sesine bayılırım çok severdim ama .Bu işler sesle olmuyor sanatçı olmak alçak gönüllü  olmak ayrı bir şey .Bir resim çekinebilirmiyiz dedim adam alçak dağları ben yarattım havasında benim Hayır deyiverdi benim  için bittin Yaşar senden büyük allah var o kadar popon havaya kalkarsa birgün birisi bir iğne batırır puf dıye sönersin. Çok üzüldüm ben onu gözümde farklı canlandırmışım ama herkes sanatçı olamıyor olsada demekki kaldıramıyor .SEN BİTTİN YAŞAR

Ben de o sinirle eve gelince hemen fırçaları aldım rahatladım biraz

Midyeleri boyadım

Bu kuçuyu yeni aldım.

HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA EN GÜZEL DUYGULARLA KUTLUYORUM.

6 yorum:

  1. Merhaba Mevdos teyzecigim...
    yasari sevmem hele sizin gibi tatli bir insani kirdiktan sonra ne kadar hakliymisim dedim...
    inanin yolda görsem onunla degil, sizinle resim cektirmek isterim benim icin siz daha önemlisiniz...
    cok öpüyorum..
    denizece

    YanıtlaSil
  2. Ay hiç sevmem ben Yaşarı şimdi hiç ama HİÇ sevmiyorum!

    YanıtlaSil
  3. aaa! ben yaşarı çok severdim sesini falan. böyle bakınca mütevazi gibi de geliyordu insana. bak şimdi bende gıcık oldum. Mevdoş Teyzeciğim hep takip ederim blogunu da Nonimizden dolayı burayı da görünce :) sürekli okurum da pek yazmadığım bilinir :)
    hiç hiiç hiç sıkma sen canını. hep inandığım birşey vardır ki ; herkes ne yaparsa nasıl biri olursa hakettiği güzellikse de kötülükse de mutlaka yaşar ! yaşar da yaşar ;) !

    YanıtlaSil
  4. Yaşar'a buuuuuuuuuuhhh!

    YanıtlaSil
  5. Ben de Yaşarı çok severim ama böyle birşey yapacağını hiç düşünmezdim çok üzüldüm adınıza.Bu sene Bozcaada da Beyaz'ı gördüm ünlü insan böyle olur dedim durdu yemek yediğimiz yerde.Hepinize afiyet olsun dedi güldü insanlara el salladı sonra gitti.İnsana bakışı farklı, bir çok ünlü insan vardı Bozcaada geneli yaşar gibiydi kibirli.Boşverin biz sizi çok seviyoruz.

    YanıtlaSil
  6. tipik ünlü kaprisi desenize... Bu arada o midye kabuğu tasarımı çok bıcır bıcır olmuş ammaaaaa. Bayıldımm valla, elinize sağlıkk :))

    YanıtlaSil