8 Haziran 2010 Salı

Hava Gozlerim Gibi Yagiyor Bugun

yagmurdan disariyi gormek ne mumkun


bende bunu firsat bilip ortaligi dagittim biraz



soldaki Nilosum sagdakine Sibelim dedim


sagdaki Selinim soldaki Derinim



minik limon hediye geldi balkona da cok yakisti tesekkurler canlarim

bu yil tarlaya ekemedigim icin balkonda biber ve domates ektim insallah olur

Hava bugun de yagmurlu aynen benim gibi kapali ve yagmurlu hala da devam ediyor edecegi de soyleniyor.Mantikli dusununce ben yagdirmayi kestim ama o hala topragi doyuramadi galiba yagmaya devam ediyor.
En nihayet balkon ciceklerimi bir yoluna koydum .Canim hic birsey yapmak istemiyor aslinda duygularim
karman corman hem sevincliyim hem huzunlu bu yuzden nereye saldiracagimi bilemiyorum kendime bukadar yuklenmem de bundan galiba .Kardes sevgisini tatsinlar diye evlendigimizde canim askimla hep  2 tane cocuk dusunduk  aslinda kac tane olursa olsun hepsi birgun yollarini cizip ucup gidiyorlar.
Nilufer bizim ask meyvemiz onu hep oyle cagiriyoruz once yolu o actiii taaaa Amerikalara gitti ,simdi sira inga mingamda Sibelime de hep bebek muamelesi yaptigimiz icin ona boyle diyoruz ondan dir ki hep simarinca bebek gibi cigliklari atar.
Seviyoruz onun bu cigliklarini simarmak yakisiyor ona hergun goremesekte biliyoruz ki o bizim yakinimizda  bir telefon kadar uzakta .
Simdi benim cok sevdigim bir yere Moscowaya gidiyor yeni bir hayat yeni bir yasanti onlardaki heyecan beni ve babsini da  cok heyecanlandiriyor .Bende cocuklarim uzakta ama ciceklerim de cocuklarim gibi  onlara su ve vitamin verdikce onlarla daha bir butunlesecegim bunun icinde balkonumu guzellestirdim guzel cicekler ektim bugun hepsine de bir isim verdim NILUFER.SIBEL SELIN, DERIN   sizi cok seviyorum canlarim benim .

3 yorum:

  1. mevdoş ablacım üzülme sen sakın olurmu ...iyi ki bir bloğun var hem tanışmasakta bizlerde buradayız...yaz içinden ne gelirse ..kader kısmet böyle birşey senin çok daha derinini bildiğin gibi ..o anaç dik duruşun tarifsiz kocaman sevgi dolu kalbin arasıra çeşmeleri açan gözlerini susturmaya en gel olamasada herşey güzel olacak uzaklık varsın olsun ...yan yana odalarda bir birinden habersiz evler biliyorum ...öyle olacağına varsın uzak ama sevgi o tarifsiz duygu içimizde ya bu herşeye değer...domatesler çiçekler şahane senin gibi ...sıkma o güzel canını herşey çok güzel olacak...bende yağmurluyum bu aralar iyiye işaret bu güneş en parlaklığıyla doğacak üzerimize ...sağlık ve mutlulukla kalın sevgiler nur

    YanıtlaSil
  2. Annecim, üzme beniiiiii. :,(

    YanıtlaSil
  3. limon ağacı çok istediğim birşey..çocuklar uçup gidiyor siz de gitmediniz mi evlenip..ama aradaki bağ hep calı kalıyor uzakta da olsa hep içinizde hissediyorsunuz..
    siz de bana uğrarsınız kahve içmeye ne olmuş ki :)hem yolunuzun üzerinde çorludayım:)

    YanıtlaSil