16 Haziran 2010 Çarşamba

Bugun ic sesimi dinledim

sabah   askim la vedalastim

arabama atladim yol beni saroza goturecekti




bahceme gidecek agacllarima bakacaktim
balik tutacaktim

gunesi batiracaktim



ara ara telefonla konustuk  ay yalan soylemek ne zor pembe yalan bunlar biliyorum  ama biliyorum ki beni karsisinda gorunce cok sevinecek  arada surpiriz yapmak cok hosuma gidiyor  ne yapayim.

Karsiya gecmisken yari yoldan eve dondum


Ama yapamadim ondan ayrilamadim su ara cok yoruluyor bensiz olmasina yanliz yemek hazirlamasina tek basina olmasina dayanamadim. Ic sesime cok inanirim ben gitmek istemedim iste bu yuzden.  Ay beni karsisinda gorunce ne yapacak cok merak ediyorum .Istermisiniz oda bana bir surpiriz yapsin anaaaa bunu hic dusunmedim valla .Cok gulerim ben simdi buna cok heyecanli cokkkk.

5 yorum:

  1. çok tatlısınız:))...sen çok özel bir kadınsın mevdoş ablacım ...bu arada bende içinin sesine kulak verenlerdenim ...o işini bilir...sevgiler nur

    YanıtlaSil
  2. mevdoş hanım sonuç ne oldu?
    eşiniz çok mutlu oldu mu?
    gül

    YanıtlaSil
  3. evlilik asamasındayız nişanlımla, cok az bir vakit kaldı mutlu baslangıcımıza. inşallah ömür boyu sevgimiz ilişkimiz evliliğimiz sizinki gibi olur. yıllar sonra da bugunku gibi hatta daha fazla sevgiyle özenle yyaklasırız birbirimize.
    cok yasayın siz mevdoş teyzecim ve hep musmutlu olun.
    kocaman sevgiler
    görkem

    YanıtlaSil
  4. merak edelere benı gorunce cok sasırdı streslı bır gunun sonunda evde senı gormek cok guzel dedı.
    gorkemcıgım benım kızımda evlendı onada aynı seyı soyluyorum saygıve sevgı olunca mutlu olunuyor benden sıze abla nasıhatı nacızane tartısınca ıcınızden 3e kadar sayın derın bır nefes alıp sakınlesın yok oluyorsa mekan degısr-tırıp gerı gelın cok faydası oluyor sızınde mutlu olaagınıza ınanıyorum ve mutluluklar dıyorum

    YanıtlaSil
  5. aklımda tutacagım bu tavsiyenizi. cok tesekkurler. :)

    YanıtlaSil