5 Mayıs 2010 Çarşamba

DIET YAPMALIYIM

Simdi baslik ne resim ne demeyin giyecek birsey bulamadigim icin valla millet olarak spor giyinme basimizin derdi tamam cok rahat ama kilo aldigimizi anlayamiyoruz boyle .Bunu ozel gunlerde anliyoruz ancak .Evet diete baslamam kesin artik cok sinirlendim cookkkkk.

Yarin dogum gunum ama 40 gun 40 gece kutlama var bu gece yemege goturuluyorum .Yarin gunduz partisi var .
Ama yemektir kutlamadir guzel dekendi yasima bakinca bazen huzunleniyorum ben ,ama genclere birsey yokk.Ne guzel genc olmak vardi simdi.
Dolu dolu gecen 60 yil nasil gecti nezaman gecti hicccc bilemedim .Benim yasimda olanlar anlar benim duygularimi acisiyla tatlisiyla hayat mucadelesiyle bir yollu geciyor zaman.
i

Muzik eglence girla gidecek insallah dermisim.
Hediyemi aldim mesaj yerine ulasmis valla.


funny animated gif

Bu geceden sonra acaip spor yapmam lazim cunkuuuuuuu biraz kilo mu almisim neeee.

11 yorum:

  1. Doğum gününüz kutlu olsun!..Nice sağlıklı yaşlara..

    YanıtlaSil
  2. mevcude teyzecim dogum gununuz kutlu olsun.Allah uzun omurler nasip etsin sevdiklerinizle birlikte insallah

    YanıtlaSil
  3. Doğum gününüzü kutlar sağlıklı,huzurlu,uzun yıllar dilerim...

    YanıtlaSil
  4. ..mevdoş ablacımm nice nice yıllara sağlık ,mutlulukla...güzel olan herşey adına nevarsa gelip sizi bulsun ...bizlerle paylaştığınız o şahane enerjinizle ,birikim ve bilgilerinizle hep beraberce işallah...yaşmı dediniz o nedir ki? siz hissettiğiniz ve bize hissettirdiğiniz yaştasınız ...yıllar arsız ...ona karşı duran ,duvar olan benliğimizdir siz bunu bizlerden daha iyibiliyorsunuz elbette yalnızca bazen gerçeği başka bir kalpten duymak iyi hissettirir ya hani...bunun için söylemek istedim ..:))neşeniz ,enerjiniz daim olsun .. iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız mevdoş ablacım sevgilerimle nur

    YanıtlaSil
  5. annisssssssssssssssss... seni seviyorumn! sen acaip bir hatunsun! 60 ne kiiii? Ne guzel bir yas!!! Saglikli ol en buyuk dilegim bu yasinda...

    YanıtlaSil
  6. dogum gununuz kutlu olsun, nice mutlu ve saglikli yillara ...

    YanıtlaSil
  7. herkese cok ama cok tesekkur ediyorum sizleri seviyorum canlarim

    YanıtlaSil
  8. Doğum gününüz kutlu olsun çılgın mevdoş:)bence hala çok güzelsiniz ve hala çok enerjik:)sevdiklerinizle nice mutlu yaşlara..
    julie

    YanıtlaSil
  9. Dogum gunun kutlu olsun, guzel ailenle daha nice nice mutlu,saglikli yillar dilerim;)
    moskova'dan sevgiler.. ;)

    YanıtlaSil
  10. sağlık mutluluk musmustlu bir ömür diliyorum sana mevdoş teyzeciiiim. 60 yasimda sizin gibi hareketli, tatlı, muhtesm olsam daha ne isterim ki. nicenice musmutlu yıllara.
    görkem

    YanıtlaSil