11 Mayıs 2010 Salı

BAGDAT CADDESI

Dun hareketli bir gun gecirdim sabah tebrik ziyaretleri vardi.Aslinda ben mutluluktan icim icime sigmadigi ve kalan baklavayi tek basima yememek icin sevdigim kim varsa sabah kahvesine cagirdim .
Ogledenen sonra doktor randevum icin arkadasimla caddeye indim .Hava harika cadde civil civil rengarenk 29 unda arkadasimin oglu evleniyor dugun kiyafeti bakayim istedim ama baska bir randevuya yetisebilmek icin yarim birakmak zorunda kaldim daha sonra bir daha icime sindire sindire bakmam gerekecek.





Faik sonmez gibi bir magazaya gelen musteriyi mutlu etme acisindan kesin bir imaj meykir gerekiyor .Sifon bir dis giysi begendim buna uygun ic ve alt giysi kombine edin diyorsun kafana kakar gibi hic alakasiz giysileri eline veriyor ve ikinci soruyu sormamaniz icin son surat arkasina bakmadan gidiyor sinir oldum sinir .
Aslinda musteri memnuniyeti icin hanfendi bunun icine su gider altina da bu diye size yardimci olmasi lazim ama neredeeeee. Ben onlardan daha iyi yaparim valla bu isi.
Benim acil merkezle irtibata girmem lazim .



Lions Kulubun etkinligi ama bana cok siradan geldi en cok ilgimi ceken geri donusum el emekleri oldu. Naylon posetleri ip gibi kesip sisle canta ormusler .


Ne hamarat bayanlar var kiskandim valla .


Biraz yoruldukmu ne ?oturan bayana guldum ama yok bayagi yorgun hani derler ya karsiya ne enerji verirseniz geri doner diye yok bana bu bayandan donen bir sey olmadi.


Cocuklarin satranc turnuvasi







Evettt buna da deginmeden gecemiyecegim simdi bu haber cok onemli buraya girip bakan herkesten rica ediyorum .
Kendi sagliginiz ve bilgilenme acisindan GOOGLE girip 7 KETO yaziyor ve bilgi aliyorsunuz .
Kisaca yazayim Vucudumuzda depolanan yagin enerjiye donusturulmesine yardimci olan 7 keto vucudumuz tarafindan dogal uretiliyor .
Ancakkkkk 20'li yaslardan sonra 7 keto duzeyi azaliyor ve bazal metabolizma hizinin dususunde rol oynuyor bu yuzdende biz kilo lmaya basliyoruz bukadar bilgi yeter biraz da siz arastirin canlarimmmmm.

1 yorum:

  1. Amman dikkat bir arkadaşım (yaş 36) bu ilaçla 6 kilo verdi ve 10 kilo aldı. Şimdi normal kilosu ama canı çıktı verene kadar.

    Tam ilaç ismini veremiyorum, zira o arkadaşım nerede bilmiyorum ama açıklaması aynen böyleydi !!!!

    Telaşlı anne Çiğdem

    YanıtlaSil