18 Nisan 2010 Pazar

balik tutamadim balikcidan aldim




gunluk tutlmus taze mezgit baligi



yesil salata


yeni raki

Bu resimleri kisin veya baharda yaza hazirlik sayfalarinda pazar veya cumartesi sabahlari gazete eklerinde gorurduk. Unlu kose yazarlari gezelim gorelim yazarlari ozellikle koyarlardi sayfalarina bende kisin sogukta yaza ozlemle bu sayfalara doner doner bakar hayal kurardim.Bu resimlerde o gunlere ozlemle bugun yad oldu.

Sabah erkenden kalktim hava soguk ve yagmurlu cizmlerimi soguktan ve denizde islanmaktan isalninca usuyup hasta olmaktan korktugum icin ayagima gecirdim balik malzemelerimi vede sepetimi aldim denize gittim.

Hava geldigimden beri cok degisti soguk ve ruzgarli oltayi atinca ucundaki hareketi hissetmek cok zor.Bayagi bir bogusmadan sonra sepeti atip geri dondum sicak bir cay herseye degdi.Burada da marmariste oldugum gibi adim balikciya cikti adimi cok az kisi biliyor beni balikla oyle ozdeslestirdiler ki adim balikci teyzeye cikti.Benimde bu lakaptan hic bir rahatsizligim yok ay nereden geldim bu konuya haaaaa baliktan soz acildigi icin ne diyordummm marketteki cocuk balikcilarin geldigini balik ayirdigini soyledi .Hemen atladim tabi aksam icin balik salata harika gitti.
Hayati yasamayi keyfi baligi ve yaninda r........yi cok severim afiyet olsun guzel bir hafta diliyorum herkese.


1 yorum:

  1. ..ne güzel:) hayalleri gerçeğe dönüştürebilmek daha da güzel, özlemini çektiğimiz anların sırası bize geldiğinde hakkını verebilmek işte bu en özel...hakkını verebildiğimiz her an bin ömür tadında, rakı balıkta afiyet bal şeker olsun mevdoş ablacım...hepimize güzel bir hafta olsun sevgiler nur

    YanıtlaSil