28 Nisan 2010 Çarşamba

harika bir olay

Sabah kahvemi aldim ciceklere bakmak icin bahceye ciktim gordugum su harika manzaraya takildim kaldim 1 saat onlari izledim kucuk boylariyla ne kadar azimli ve caliskan olduklarini gordum. Hayran olmamak mumkun degil. Butun gun yan gelip yatanlara ithaf ediyorum.
Acemi fotografci olunca makinemde yetersiz tabi ancak bu kadar cekebildim biraz dikkatli bakarsaniz yuvadan cikan karincanin agzindaki topragi alip sagdaki cicegin altindan gecip biraktigini gorebilirsiniz.Bu tur fotograf ve filimler icin bana kesin daha gelismis bir makine gerek.6Maysta dogum gunum biri duyup alir belki .

1 yorum:

  1. Doğanın ve içinde barınan küçük ve büyük; yırtıcı, asi,masum ,...vb tabiatın içinde yer alan her zerre öyle eşsiz ki ..doyumsuz bir huzur onları izlemek ..ama izlemek için göz ve de bunu anlayabilecek bir kalp gerek...hepsi bu ..çok mu değil ..nasıl rahattan yorulmadan keyif sürsem derdine düşmüş insan oğlu ..elbet keşfedilmiş keşfedilmemiş her hastalık kapıyı tıklatır,elbet uyuşur beden ve şuurlar ..herşey var ama robot olmuş insan oğlu ...yazık çok yazık bu güzelliklerin içinde onları göremeden hissedemeden ders çıkaramayan ,ilham alamayan ,her cana...ne mutlu bize ki az da olsak hayatın farkındalığını farkedebilen yürek ve gözlere sahibiz..işte ben sizi bu yüzden çok sevdim mevdoş ablacım ...iyi ki bu bloğu kurdunuz emeğinize fikrinize sağlık ..sizde bu tatlı karınca gibi bakan değil görebilen her göze herşeyinizle güzel bir örneksiniz...sevgimle nur

    YanıtlaSil