27 Nisan 2010 Salı

Genc olmak istedim

Dun is programimi yapmistim bir bolumunu uyguladim ama gelen telefonla geri kalan is programim bugune sarkti ama iyikide telefon davetine gitmisim .Ayyyy cok tatliydi harika bir bebek icim gitti kokusu, tatliligi mest etti beni. Bizimkilerin (torunlarin) ne kadar buyudugunu onu gorunce anladim DURUDAN bahsediyorum cok sevdigim birinin bebegi .
Simdiki cocuklar nekadar sansli odasina bittim bittim .Hersey inceden inceye dusunulmus zevkle sevgiyle hazirlanmis insallah kaderi de guzel olur .
Butun cocuklar bunu hakediyor ama son zamanlarda cikan haberler de bizi kahrediyor.Sihirli bir degnek olsada hepsi icin ayni guzellikleri onlerine sersek verebilsek onlari iyi saglikli bireyler olarak yetistirebilsek.Gonul cok sey yapmak istiyor .



Makyaj masasi

ozel hali bile yapilabiliyor artik


dinlenme koltugu

Tavana bakarmisiniz bunu yapani bulmak istiyorum bende tavanima istiyorummmm.
Nazar deger diye kizimizin resmini koyamiyorum pardon .

7 yorum:

  1. ama o tavan ne tatlı öyleeeeee :))

    YanıtlaSil
  2. mevdoş
    mobilyalar ve dinlenme koltuguna bittimm..
    nerden almışlar acabaa..

    YanıtlaSil
  3. MOBILYACILAR CARSISI MODOKODA VANILYA MAGAZASINDAN ALMISLAR HEPSINI

    YanıtlaSil
  4. Bebek odası değil sanat eseri gibi olmuş :) Bayıldım her şeye. Hele o makyaj masası ve dinlenme koltuğu :) Duru'nun yerinde olasım geldi..

    YanıtlaSil
  5. cok tesekur Mevdos abla oturdugumuz yere cok yakinmis bu alisveris yeri boyle seyler satildigindan haberim bile yokmus:))

    YanıtlaSil