28 Ocak 2010 Perşembe

kar yagdi boyle oldu

arada boyle gelirler bana korkmayin
ha gayret orgu bitecek insallah

Biliyorum 3-4 gun ara verdim ama sorun bakalim niye kar yagdi boyle oldu evden burnumu cikaramadim kac gundur haaaaa pardon pazartesi konsolosluga gittim vize icin o karda kista taksiye bindik 1 saatte bitti isimiz dun de konsolosluk vizeyi vermis (10) yil pasaportlarimizi yolladi adamlar sistemi guzel kurmus her sey su gibi gecti.
Kar yagisi nedeniyle de evde orguye vurdum isi bu yasta sonra ne yapacaktim ki muzik dersi alacak halim yok.Kim bu yasta benle ugrasmak ister muzik aleti calmak icinde gec ders alanlar vardir muhakkak ders alsam bu suratla hangi orkestra beni calistirmak ister goncamda yorgun geliyor zaten hanim kes sunu yaaa tingir tingir kafayimi yedin diyebilir geriye resim dersi kaliyor ilerki yillarda insallah en iyisi gir mutfaga yemek yap bence mevdosum.
Baliga gidemiyorum bortu bocek uykuda bahce dersen oyle ama simdi yeni bir heyecan var martta Amerika gidecegim hazirlik coookkkkkk is cokk onemli olan saglik.

Bu soguklarda meyve yemek lazimmmmm

Elimde sihirli bir degnegim olsaydi her yeri boyle ciceklerle donatirdim
Ama benim blogumu kimse gormuyormu begenmiyormu? kimse sesimi duymuyormu? ama ama siz beni sevmiyormusunuz?. Ben herkesi butun insanlari cok seviyorum .

17 yorum:

  1. ben sizin bloğunuzu hergün takip ediyorum bazen günde bir kaç kez bile bakıyorum yeni yazı yazmışmısınız diye...ayrıca çok tatlısınız ve sizi çok beğeniyorum..yaşam enerjinizi hayata güzel bakan gözlerinize hayranım..unutmadan örnek bir ailesiniz ve kızlarınızıda çok seviyorum...mutlu ve sağlıklı kalın hep olur mu... kendinize iyi bakın..sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bende ayshecan hanıma katılıyorum hergün bloğunuzu takip ediyorum ama bugüne kadar yorum bırakmamıştım siz okunmadığınızı düşünmeyin ve bana kalırsa burayı sık sık güncelleyin çünkü inanıyorum ki bizim gibi sessiz okuyucunuz çok sevgilerle fatma :)

    YanıtlaSil
  3. Mrb bende sessiz takipçinizim :)))

    YanıtlaSil
  4. çok şkersiiz sizde kızınız nonoiyide severek takip ediyorum

    YanıtlaSil
  5. noniyi demek istemiştim :)

    YanıtlaSil
  6. görüyoruz seviyoruz efenim. nazınızı da heheylerinizi de öptük

    YanıtlaSil
  7. deneme bir ki ...deneme

    YanıtlaSil
  8. merhaba ben nur ...aile boyu takipçinizim ... güzel dolu dolu bir kalbi olan çılgın tatlı birini takip etmemek mümkün mü...yalnız yorum yollayamıyorum bir türlü ..nonişimiz bir elatıverse şu işe süper olacak sevgilerimle nur yukarıda ki n benim :)

    YanıtlaSil
  9. bende çok seviyorummmm nonimin annesiiii :)))

    YanıtlaSil
  10. Ben de okuyorum.Özellikle balık avı ile ilgili postlarınızı hiç kaçırmıyorum.

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. Mevdoş teyzecim,severek takip ediyoruz.çok seviyoruz.ellerinizden öpüyoruz:))nihan.

    YanıtlaSil
  12. Bende sizin takipçinizim.Her gün mutlaka ziyaret ediyorum.Yaşam enerjiniz beni mestt ediyor.Kocaman MAŞALLAHHH size ve ailenize

    YanıtlaSil
  13. merhabalar ne kadar çok sessiz takipçiniz varmış bende onlardanım benimde bloğum var ama bazı nedenlerden uzun süredir yazmıyorum sizi ve kızlarınızı severek takip ediyorum bizde karı koca emekliyiz kuşadasında yaşıyoruz yaşam tarzımız çok uyuyor bizde gezmeyi doğayı balık tutmayı özelliklede rakı balığı çok seviyoruz kendinize iyi bakın

    YanıtlaSil
  14. bu arada adım dilekadsız yorum yollamak istemedim

    YanıtlaSil
  15. aa seviyorum ben sizi hem de çookkk.daha sık yazın olur mu? sevgiler ...
    burcu~

    YanıtlaSil
  16. sizi ve noni'n blogunu hergun takip ediyorum, maceralariniz cok hosumay gidiyor
    sevgiler karin

    YanıtlaSil
  17. Bende sizi cok seviyorum Mevdos teyze.
    Yazilariniz öyle pozitif ve güzelki. Sitenizi kizlarinizin sitesinden tanidim.
    Sevgiler
    Kiziniz Nilüfer" in arkadasi Evren;)

    YanıtlaSil