21 Aralık 2009 Pazartesi

hafta sonu boyle gecti

curiton curi parkimiz
birileri yururken ben mola verdim

bos durmak yok herkes calisiyor birileri de keyif yapiyor

balik corbasi harika ama bu hafta kivamini tutturamamisim
cicekler harika

guzel bir film
mert firat ve ben amma siritmisim yaaaaa

Hafta sonu cumartesikahvalti sonrasi parka gittik biraz yuruduk sonra sinemaya gittik bayagidir gitmiyorduk ben cok severim ama hep nir mani oluyor gidemiyoruz bu hafta sonu cumartesi ENGIN GUNAYDININ VAVIEN filmine gittik ben cok begendim cikista beni bir surpiriz bekliyordu MERT FIRAT karsimda aman allahim inanamiyorum ben cok severim sizi deyip hemencecik yanina konuslandim oradan birisine de rica ettip makinemi verdim ne olur bizi bir cekin diye kizlar kiskanacak beni simdi valla sizi dusundum de cektirdim o fotoyu oyle tatli efendi mahcup ki insallah hep boyle yuzu kizarir hayranlarini gorunce simarmaz.
Pazar gunu de balik gunu 3 haftadir gelenek oldu sibellerle balik gunu yapiyoruz .
Bize de cok iyi oluyor evimiz genclerle neseleniyor.
Bu sabah ta kalktim hemen giyindim kendimi evin yanindaki aletlere attim 40 dakika hareket yaptim tam bel hareketi yaparken geldi sanki biri eliyle kafama vurdu basimi ne oluyor diye bir cevirdim anaaaaaaaa koca bir karga yolunu sasirmis benim kafaya konmazmi ne oluyoruz yaaaadememe kalmadan uctu gitti acaba bu bir isaretmi ne dersiniz blogcular he bana diyin bakemmmm.

2 yorum:

  1. ne güzel keyifli bir haftasonu olmuş..kargayı işaret olarak görmeyin yolunu şaşırmıştır:)

    YanıtlaSil
  2. Aaaa kargaya bak sen konacak yer bulamadı mı???

    Mert Fırat'ı Deniz görmesin çatlar valla :)

    Bu arada annişim ellerine sağlık yaptığın yemekler yine harikaydı çorban da!!! Mmmmm mis mis! Yalnız benim 2. fotoda bakışım çok komik hii hii :)

    Güzel bir hafta olsun güzel annem, öperim kocaman!

    YanıtlaSil