18 Aralık 2009 Cuma

disarda yagmur var

peynirli sutlu borek
fasulye tursusu kavurmasi

ayva tatlisi

bu resmin oldugu yerde balik tutmak isterdim dogrusu

Kac gundur hasta ziyaretindeydim allah insallah sifa verir ama biraz iyilesmesi uzun surecek gibi gidisat oyle .Bugun dinleneyim dedim biraz disarda acaip bir yagmur var yagmuru seyrederken coookk eskilere gittim kizlarim disaridaysa acaip huzursuz olurdum islanacaklar usuyecekler diye hemen onlarin gelis saati yaklasinca cayi demler cayin yanina kekler borekler kurabiyeler yapar 3 umuz mutafa oturur yagan yagmuru seyrederken cayimizi yudumlardik benim iste en mutlu oldugum saatler cayimi icerken civil civil onlari dinledigim seyrettigim bu saatlerdi uf yaaa kotu oldum valla nostalji yaramiyor bana burnum akmaya basliyor hemen .
Konuyu degistireyim su an yagmur acaip yagmakta kimbilir kimlerin evini is yerini yine seller basti ufffff ya.
Bende ne yapayim ne yapayim dedim mutfaga girdim terapi gibi yemek yaptim .Bazen cok zevk aliyorum yemek olayindan hele de biri bana aksama sunu yapsan dedimi degme gitsin keyfime ama hergun aksama ne yemek yapacagim olayi igrenc bir sey . 10. Kat mutfagimin penceresinden disariya baktigimda isigi yanan binlerce ev daire var onlar ne pisiriyor su an acaba gitsem sorsam mi su balkonada sigara icen adama amannn bende amma merakliyim ya .

3 yorum:

  1. once fasulye kavurmasini gordum kotu oldum... uffff eksi eksi...
    sonra disardan eve gelislerimiz ve cay keyiflerimizi okudum... bu da kotu etti....
    sabah zaten kotu bir gun gecirmistim....
    su an iyi miyim? sanirim birbirimizi bu kadar sevdigimiz icin iyiyim diyebilirim...
    yagmur yok burda... ilik bir gun ve usumuyorum... hadi sen de iyi ol simdi... :) merak olayim da benim sana benzemis, aksini iddia edemem annisim... operim... seni seviyorum...

    YanıtlaSil
  2. sütlü böreğin tarifini istiyorum:)

    YanıtlaSil
  3. ghanimacıgım tamam en kısa zamanda yazarım tarıfı

    YanıtlaSil