17 Kasım 2009 Salı

Agac Yasken Egilir ve Egitilir








Ne guzel demisler degilmi agac yasken egilir diye cok dogru bu soz .
Sabah maillerime baktigimda canlarimin resimleri geldi ve ben minik torunumla cok gururlandim bu yil ana okula basladi daha cok minik ama harfleri heceleyince herseyi yaziyor okuyor.
Yillardir avrupa birligine girmek icin bir yerlerimizi yirtiyoruz ama benim gibi inaniyorum ki bircok kisi de bunun mumkun olamiyacagini biliyor neden mi cunku cok egitimsiziz ama adamlar egitimi cocuklara cok kucuk yasta veriyor polisten korkmuyor kimse ocu gibi gormuyor .
Birazdan resimlerde goreceginiz gibi egitim kucukken basliyor bizim cocuklarimiz bu egitimi sadece parali ozel okullarda aliyor belki de almiyor bile hersey pratikte ogretiliyor .
Bizlerde yasayarak ve bu yasta tvlerde ogrenmeye calisiyoruz ama su son donemde tv lerde de egitici hicbir yayin yok malesef sadece buyuk felaketler olacak ta ondan sonra acitasyonu seven halkimiza canli canli gosterecekler bir iki kisi de cikacak bize olay bittikten sonra korunma yontemlerini anlatacaklar.
Ben niye yazdim bu yaziyi cocuklarim deprem bolgesinde SAN FRANCISKO da resimlerde deprem olursa korunma tedbirleri uzerine nasil dinliyor minikler canlarim yaaaa.

2 yorum:

  1. Ne kadar haklısınız...Allaha emanet yaşıyoruz resmen.Basit çözümler varken hep içinden çıkamaz hale getiriyoruz herşeyi...
    Resimler harika Allah bağışlasın...

    YanıtlaSil
  2. Yavrularım ya ne tatlılar, hele Selinim...Ahhh nasıl özledim birtanelerimi...

    YanıtlaSil