13 Mayıs 2009 Çarşamba

benim guzel kizim

sana hep gulmek yarasir
Canim guzel kizim 2 gun sonra dogum gunu 32 olacak ama goruntusu 20 bana gore daha 5 yasinda o bizim minik kizimiz inga mingamiz blogunu baktim sabah onu boyle aglarken gormek beni cok ama cok uzuyor .Cok duygu yuklu durust herkesi kendi gibi zanneden herkese hemen inanan bir cocuk babasiyla ikimiz ona ne kadar anlatsak uyarsak ta o etrafindaki insanlarin gercek yuzunu goremiyor mallesef .
Butun anneler cocuklari hep gulsun saglikli olsun mutlu olsun ister ama bazen hayat cok kotu insanlari cikariyor karsimiza bizi uzuyor incitiyor hicbirsey olmamis gibi cikip gidiyor belki o insanlar bizi hayata hazirliyor olgunlastiriyor bir zamanlar yasam kocu Sibele oyle demisti hayatimiza giren en B......ktan insanlarin bile hayatimizda bir gorevi varmis CANIM KIZIM SENI COK SEVIYORUM UZULMENI ISTEMIYORUM SEN BIZI HERSEYIMIZ INGA MINGAMIZ BEBEGIMIZSIN DOGUM GUNUN SIMDIDEN KUTLU OLSUN

3 yorum:

  1. Aynı zamanda benim canım en yakın ve en güzel arkadaşım bütün güzellikler onunla olucak ben eminim.Herşey yoluna girecek.
    Mucuksss

    YanıtlaSil
  2. Ahhh canım annem benim bu yazını şimdi gördüm, ne kadar tatlısın bitanecik annem... ikinizi de o kadar çok seviyorum ki Allah'a her gün dua ediyorum sizin gibi bir anne babaya sahip olduğum için. Sizler benim canımsınız! Ama birşey söyliycem Selin ve Derin gelince benim pabucum dama atılıyor yaaa ınga mıngalığımı unutuyorsunuz bak böyle de kıskanç bir bebeğin var senin :)

    Çok çok çookkkk seviyorum sizi tatlı annem benim!!!!!

    YanıtlaSil
  3. oooo dogumgunu kutlamalarina baslamisisz simdiden... noniiim sana gulmek yakisiyor diye cok klise bir laf edicem simdi ama oyle! seviyorum sizi kizlar...

    YanıtlaSil