20 Aralık 2010 Pazartesi

İLGİLENİRMİSİNİZ ACABA

BUGÜN PAZARTESİ İNŞALLAH HEPİMİZ GÜZEL BİR HAFTA GEÇİRİRİZ SAKIN OLA Kİ BU KADIN NE YAPIYOR DEMEYİN BU ARA BLOGUM YARDIM BLOGU GİBİ OLDU AMA HAYAT HEP LAY LOM DEĞİL HEPİMİZ BİLİYORUZ.
AMA ORDA BİR KÖY VAR UZAKTA
  O KÖY BİZİM KÖYÜMÜZDÜR
 GİTMESEK TE
GÖRMESEK TE
O KÖY BİZİM KÖYÜMÜZDÜR

BİR YERLERDE DE UZAKTA OLSA YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLARIMIZ  VE BÜYÜKLERİMİZ VAR.TOPLUM OLARAK VE DUYARLI VATANDAŞLAR OLARAK  GÖZÜMÜZÜ KAPATAMAYIZ KAPATMAMIZ DA LAZIM .BENDE ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM BUNU DA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM MAİL ADRESİMDEKİ ARKADAŞLARIMA YOLLADIM İLGİLENENLER BANA GERİ DÖNDÜ .AMA DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞMAK İÇİN BLOGUMA KOYMAYA KARAR VERDİM.HEPİNİZİ SEVİYORUM  VE SEVGİLERİMİ YOLUYORUM

4 yorum:

  1. selam;
    kampanyanın doğruluğunu kontrol etmek amacıyla derneği aradım. derneğin bilgisi dahilinde doğru bir kampanyaymış. ben bir arkadaşım daha sevinsin diye gerekli miktarı gönderdim. dilerim ki herkes göndersin çünkü elime ayrıca kampanyayla ilgili resimlerde ulaştı. o sevgili öğrenciler, ayaklarında lastik pabuçlarla okumaya çalışıyorlar, okula geliyorlar. 20 tl bizim için ne ki, taksi parası, yemek parası, ama bir kardeşimiz, bir arkadaşımız sevinecejjk bu parayla.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim digdem sağol canım.

    YanıtlaSil
  3. bende herkese dağıttım fotoğrafı maaşım yatar yatmaz da göndereceğim miniklere.

    YanıtlaSil
  4. sağolasın canım ya inanıyorum ki kendini daha huzurlu ve iyi hissedeceksin

    YanıtlaSil