12 Aralık 2010 Pazar

Hafta sonu benim yaptıklarım

Şu an gece yarısını çoktan geçmiş durumda .Pazar günü havadan mı ne geç kalkılıyor geç kalktığım için şu an  cin gibiyim bir yandan da tv de Okan Bayülgenin makine adlı programına  izliyorum . Bu haftanın   konuğu Mazhar  Alanson muhabbet keyifli onları izlerken  bir yandan da bloguma yapayım dedim.
Tepelere kar bayağı yağmış hava okdar soğuk ki dondum resmen


Ekmeğim kabına sığmadı

Herzaman böyle tutturamıyorum bu sefer güzel oldu

Pazar sabahı taze ekmek gibisi yok

Kızlarımın kolyesi

Tataselin modeli nasıl olmuşmu arkadaşım, ustamdan onay bekliyorum

Taşlarıma daha önce yaptığım dantelleri böyle kaktüs kabıma koydum daha sonra ilave yapacağım yanlarına


Bugün yine meydana gittik ışıklandırma güzel olmuş

Yeni yılda burada toplanılacak herhalde

Bu hafta sonu  yine  cinebonus ta sinemaya gittik

Sabah gazetede komik diye okuduk biraz gülelim diye gittik ama hayal kırıklığına uğradım resmen.Vasat bir flm zaman harcamaya değmez diyorum ama zevkler ve renkler tartışılmaz .Bayağı gönderme var flmde anlayana.
Cumartesi malum benim tatilim yok .Evin babası çalıştığı için bende bayağı iş kaçırdım.Ekmek yaptım.Kolyeler yaptım .Kızlarıma götürmem ve göndermem lazım Yeni yıl için .

15 yorum:

  1. mevdoş hanım ellerinize sağlık
    kolyeler süper ama benim favorim incili olan
    çok güzel olmuş
    kızlarınız güle güle kullansın
    gül saim
    (bu arada sitenin adı nedir?)
    gül saim

    YanıtlaSil
  2. Ay kolyeler muhteşem olmuşşşş annişim 1 numaralı olana ben konabilir miyim lüffeeennnn :)

    YanıtlaSil
  3. Mevdoşcum, sana bloğumda detaylı bir yanıt yazdım.

    Dantel kılıflı taşlara bayıldım. Bu arada o kolyelerle ilgili bir fikir vereceğim sana. Daha doğrusu ablam yapıyor o şekilde. Mardine gittiğimiz ona gümüş tel almıştım bir yumak büyüklüğünde. Gümüş telden ve bakır telden tığla aynı senin yaptığın şekilde çiçekler yapıyor. Onları titanyum tellere monte edip aralara inci taneleri, yarı değerli taşlar ve iğne oyaları serpiştiriyor. Çok zahmetli oluyor ama bir dene istersen :)

    YanıtlaSil
  4. depresif sağol canım yaaa ben ablan gibi marifetli değilim ki birde görmem lazım birinin öğretmesi lazım ablanı tebrik ediyorum valla hayal edebiliyorum kimbilir ne güzel oluyordur yaptıkları dantellinın hangisini beğenirsen veya ne renk istediğini söyle sana yapıp göndereyim yazlığında masa üstüne koyarsın örtü uçmasın diye

    YanıtlaSil
  5. Mevdoşcum şu an ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Çok duygulandım. Ama yine de arsızlık edip kırmızısından isteyeceğim. Benim odam kırmızı ağırlıklıdır. Senin yaptığın gibi kaktüslerimin yanına koyacağım bende. Sana adresi yolluyorum mail ile. Canımsın gerçekten.

    YanıtlaSil
  6. tamam mesaj alınmıştır bu gece başlıyorum yakında gönderirim

    YanıtlaSil
  7. Ne huzurlu yermiş burası.. içim dışım huzur doldu şu son postu okuduğumda.. tepelere yağan karlar, evde pişmiş ekmek, kızlar, kolyeler, yılbaşı, sinema.. oh maşallah..

    YanıtlaSil
  8. OOOO HOŞGELDİN. SEN DELİ ANNE BEN ÇILGIN MEVDOŞ İYİ ANLAŞACAĞIZ SENLE GİBİ BİR HİS VAR İÇİMDE EVET BURASI HUZURLU BİR BLOGDUR SADE İÇTEN SAMİMİ TEKRAR HOŞGELDİN

    YanıtlaSil
  9. Mevdos teyze bende burada ekmek makinasi aldim ama bunlarin tarifine gore yapmiyorum bizim damak tadimiza uydurmaya calisiyorum:)ama yinede pek sevemedim onun icinde pisen ekmegi.o yuzden 3 saatlik programi ayarliyorum 1 saat tutuyorum baya kabario yogrulmusta oluyor sonra alip minik yuvarlaklar yapip firinliyorum cok guzel oluyor,aklinda bulunsun.Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. valla pes diyorum da başka da bir şey demiyorum ya ne akıllısınız siz gençler bu blogu bu yüzden çok seviyorum neler öğreniyorum sizlerden ekmeğim bitmek üzere bende deneyeyim makinede çok kek gibi oluyor zaten iyi fikir sağol nihalaslıcığım

    YanıtlaSil
  11. gülcüğüm sitenin adı değil blog arkadaşım TATASEL in bloguna baktım orada yapılışını da gösteriyor

    noniciğim insanın 2 tane kızı olursa tek yapabilirmi ablana da sana da yapıyorum bitanem

    YanıtlaSil
  12. Ekmeğimin şöyle kabardığını bi görsem neler yapıcam ama :) Ekmek yapma makinemi yeni aldım ama ekmeklerim hiç kabarmıyo :( Bi daha bi daha denicem. Umarım bi gün sizin gibi böyle şahane ekmekler, kekler yapabilirim :) Bu arada kolyeler ve taşlar harika :)

    YanıtlaSil
  13. mügeciğim sen benim tarifi bir dene inşallah olur yakınsan göndereyim yapıp sana kolyemi ve
    taşları beğenmene sevindim teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  14. ya kıyamam ben sana :( nasıl duygulandırdın beni mevdoş abla :) Daha iki yorum yazdım ekmek için yapıp göndereyim diyorsun, senin gibi insanlar varmıymış dünyada :) Çok teşekkür ederim. Eve döner dönmez deneyeyim tarifini. Azimliyim ben de yapıcam :)

    YanıtlaSil
  15. seve seve yaparım canım ne olacak
    ben herkesi ve paylaşmayı çok severim yapacağım birşey varsa da seve seve yaparım öptüm canım

    YanıtlaSil