27 Aralık 2010 Pazartesi

Doğru yoldaymışım

RAHAT OKUMAK İÇİN KÜÇÜK BİR TIK YETER

Çıktığı günden beri almaya başladık HABER  TÜRKÜ bugünde bu yazıyı görünce  yazmak istedim belki bir çok kişi okumuştur ama ben okuyamıyanlar uzakta olanlar için koydum.Sanki benim kafamı okumuş gibi yazmışlar .

Ben bu beyin değiştirme işini çoook eskiden başardım  şu kadar yıl diyemiyeceğim ama uzun bir süre olduğunu biliyorum .Tek yapamadığım lugatımda hayır kelimesi yoktu son 1 yıldır da hayır demeyi öğrendim bayağı da iyi oluyor size de tavsiye ederim sonra üzülmüyorsunuz.

 

7 yorum:

  1. Mevdoşcum ben de çoookkk uzun süre önce HAYIR demeyi öğrenerek hayırlı bir iş yapmış oldum. Ummadığım kişilerden bile yediğim kazıklar sonucunda ''hamdım,piştim,yandım'' aşamalarını geçtim hatta kavruldum vede herşeye Heee diyen safsalak rolümden sıyrıldım. Ama eski halimi unuttum bu arada. Fakat hayatımda sadece bir kişiye her konuda evet demeye devam ederek gerçek halimi gizliden gizliye devam ettiriyorum. Böylece iki halimi dengelemiş oluyorum sankim :))

    YanıtlaSil
  2. ahhhh o bir kişilere hayır diyememek var ya ama onları sevdiğimiz için o kadar ayrıcalıkları oluyor tabi o kadar da olsun değilmi .Bana sakın kazık yeme deme hanibir meşhur söz vardır ya bir kulağımın arkası kaldı :))) diye aynen osöz gibi ama akıllandım artıkkk.

    YanıtlaSil
  3. orasıda gidiyordu da elden, Allahtan akıllandım :))

    YanıtlaSil
  4. Dur okuyalım bakalııım merak ettim.. (:


    Agatha'dan 250 TL değerinde hediye çeki kazanmak için son gün! Modafobik, yenı yılda da ışıl ışıl! :)

    YanıtlaSil
  5. modafobik sayfana girip alacağım hediyeyi

    YanıtlaSil
  6. ilaç gibi geldi valla bu yazı bana
    kayediyorum hmn

    YanıtlaSil