25 Aralık 2010 Cumartesi

2 GÜNDÜR ÖLDÜM BİTTİM VALLA

İki gündür ISTANBUL kazan ben kepçe hesabı dolaştım durdum.Dün akraba günümüz vardı.Ben şehrin  bir yakasındayım akraba günü şehrin öbür yakasında.Gece Nişantaşı gezeceğim diye arabamla çıkmadım :( Ama bittim yaaa.
Bugünde eşimin şantiyesine Maçkaya oradan Eminönüne oradan da Nişantaşı En son da  Rumeli kavağında geceye noktayı koyduk.Hava gündüz çok güzeldi ama akşam bir yağmur sormayın gezi harikaydı  diyemiyeceğim.Ben nasıl bir gaflette bulundum  da Yeni yıl arifesinde Eminönüne gitme hatasını yaptım.Allahım ne kalabalıktı öyle arkamıza bakmadan kaçtık.Çünkü  kalabalığın beni ayaklarımı yerden kesip havalara kaldırmasından kendimi zor kurtardım aslında yukardan aşağıya bakmak bayağı zekliydi  : )
Sonra ne mi yaptık köprü altına düştük yok yok o anlamda değil yanımda goncamda vardı soğuk bir bira içelim soluklanalım dedik köprü altına geçtik amaninnn o ne 3.50 olan bira 12 gayme 2 bira 24 bunun bahşişi de var .
Neyse tutumlu biri olarak gel dedim onun üzerine biraz daha koyalım gidelim güzel bir balık deniz havası ve aslan sütü içelim dedim .Ama sırada  önceNişantaşında şöyle bir salına salına gezelim biz görmeyeli neler olmuş neler yapılmış bir görelim dedik ve turaladık.
Ama öyle güzel bir anım olduki size anlatmadan duramıyacağım.Çatlarım ya anlatmazsam.Dedim ya dünkü nişantaşı turunu ayaklarımın ağrısı yüzünden bugüne erteledik Bukadar gezmeye ağrımazmı gariplerim yaaaaa kıyamam ayaklarıma .Gezdik dolaştık tam ışıklardayız karşdan karşıya geçeceğiz karşı kaldırımda gayet şık 2 bayan biri daha genç ama nasıl şıklar anlatamam .Bana bakıyorlar ay dedim yakam açıldı herhalde yakamı düzelttim acaba saçımdamı bir şey var saçımı düzelttim .Bu arada yeşil ışık yandı karşılıklı tam geçerken biraz daha olgun olan hanım kolumu tuttu ve aceleyle çılgın mevdoş biz sizi izliyoruz dedi okadar şaşırdım mutlu oldum ve ben bu arada onlara ne cevap verdim şaşkınlığımdan inanın kafamı kesseniz hatırlamıyorum eşim teşekkür ettin dedi ama garibimin kulağının biri az duyuyor eğer o az duyana denk geldiyse ondan da şüpheliyim .Sonra kendime kızdım keşke hemen geçmeyip dursaydım onlarla tanışıp adlarını sorsaydım eleştirileri varmı diye fikirlerini alsaydım dedim .Ama onlar çoktan o kalabalığın içine karışıp gitmişlerdi bile .Buradan onlara eğer yine beni okuyorlarsa gecikmiş teşekkürlerimi yolluyorum zaman ayırıp beni okudukları için.Belki bir yerde yine karşılaşır daha uzun konuşur birbirimizden fikir alışverişi yapabiliriz sevgilerimi yolluyorum sizlere.
Kestane şekerimizi de alıp arabaya atladık ters yöne gittiğimiz için pek trafik yoktu.Arabanın koltuğuna oturdum radyomu 107.4 voyaj fm i ayarladım arabanın camını açıp rüzgardan saçlarım uçuşa uçuşa Rumeli kavağına gittik.
Eşimin Maçka  rezidans inşaatını gezdim


 Sümerbankın  içi

Elişi bebekler çok güzeldi

Hacı bekirden şeker alıınmadan gidilirmi hiç bizde öyle yaptık

Karköyde manzara harika

KARAKÖY

NİŞANTAŞI DAHA GÜZEL IŞIKLANDIRILABİLİRDİ

YENİ YIL PASTASI
MUTLU PAZARLAR

18 yorum:

  1. Ay annişim öldürdün beni gülmekten sen çok yaşa e mi seni çok ama çoook seviyorum!!!!

    YanıtlaSil
  2. Mevdooş ayaklarına sağlık, gez gönlünce oh :)

    YanıtlaSil
  3. Mevdoşcum ayaklarına kara sular inmiş ama bunlar güzel yorgunluklar. Dolu dolu yaşamışsın günü ne güzel.

    O kadınlarla karşılaşman ve seni tanıyıp konuşmaları pek hoş olmuş ama seni kıskandığımı belirtmeden geçemeyeceğim. Biliyorsun ki öyle bir olayı hiçbir zaman yaşayamayacağım.

    YanıtlaSil
  4. Blog dünyasına adım atarken ben de bunu istemiştim,O zamana değin hiç tanımadığım insanlarla ortak bir şeyler yakalayıp dost olmak...Hayat kısa zaman geçiyor,geride güzel insanlarla yaşanan güzel anılar kalıyor.Öptüm seni,iyi gezmeler,şimdiden mutlu,sağlıklı yıllar...

    YanıtlaSil
  5. Aaah İstanbul aah... Ayrı bir güzel ayrı bir özel şehir. Çok eğlendim paylaşımını okurken ayrıca fotoğraflar da sanki İstanbulda geziyormuşum gibi hissettirdi.
    Yolda ben de seni görsem aynı şekilde bakar ve konuşurdum sanırım ,çünkü çok seviyorum seni. Ünlü olmak sevilmek de böyle bir şey olsa gerek Mevdoş'um =)

    YanıtlaSil
  6. nonim seni güldürdüysem ne mutlu bana bitanem.

    mügeciğim sağol valla bu ara bayağı hareketli oldu benim için.

    depresif evet seni görme şansımız yok canım yüz görümlüğümü istiyorsun acaba .

    colletteciğim evet aynen katılıyorum sana biryerlerde birileri var sen onları tanımadan iletişim kurup çok şeyi paylaşıyorsun öğreniyorsun harika birşey

    mekilacığım gel misafirim ol gezdireyim sana ıstanbulu canım çok tatlısın bende seni seviyorum bitanem ben aslında herkesi seviyorum yaaaaa içimde herkese yetecek kadar sevgi var çağlayan bir nehir gibi yüreğim

    YanıtlaSil
  7. Mail hesabını konrol et lütfen Mevdoşcum. Yüz görümlüğü olarak ağırlığımca taş baskı, taş boyama ve dantel istiyorum senden :))

    YanıtlaSil
  8. anaaaaaaaaaaa yandım ben senin ağırlığınca taş yapmaya başlarsam bütün sene sana taş boyamam lazımm şaka şaka sen istediğin deseni deseni gönder elimden geleni yapmaya çalışırım.

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel vakitler geçirilmiş :) Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın..

    YanıtlaSil
  10. eskiden böyle biri değildim. çok arsız bişey oldum ben Mevdoş :)

    YanıtlaSil
  11. yorgunluğa değmiş... ne keyifli bir gün olmuş... keyifler daim olsun...

    bu arada bende miminiz var... alırsanız sevinirim... şimdiden mutlu yıllar...

    YanıtlaSil
  12. annisssssss seni okumak cok keyifliiiii!!! seni seviyorum!!!!

    YanıtlaSil
  13. depresif insan nazının geçeceğini bildiği kişilerden ister olurmu öyle arsızlık falan duymayım bir daha canım

    sağol ruşenciğim güzel bir gündübenim için
    şimdi bakıcam mimime

    decafım lattem bende seni seviyorum canımın içiii havamdaydım yine enerji patlaması oluyor bazen biliyorsun

    YanıtlaSil
  14. Süpersin enerjin,sevgin artsın eksilmesin yazdıklarını herkes zevkle ve gülerek okuyor çok sıcak Miky de resimlei gördü çok mutlu oldu

    YanıtlaSil
  15. Nişantaşı'nda gördüğünüz ben ve annemdik. İkimiz de sizi takip ediyoruz. Ben ayrıca hem noni'yi hem de decaf latte'yi okuyorum. Yüksek enerjinizi, olaylara pozitif yaklaşımınızı ve yaratıcılığınızı seviyoruz. Bir de üstüne önerilerinizden de faydalanıyoruz. Annem geçenlerde elinde kağıt kalem maske tariflerinizi yazıyordu! :)Sizinle karşılaşmamız bizi de heyecanlandırdı ama hem kalabalığa kapıldığımızdan hem de sizi eşinizleyken rahatsız etmemek için durmadık. Tekrar karşılaşmayı umuyor sevgilerimizi gönderiyoruz.

    YanıtlaSil
  16. Lamor bende o gün çok heyecanlandım bildiklerimi paylaşmayı seviyorum yani blogumda hertelden bahsediyorum bende teyzemin ellerinden öpüyorum daha sık gideceğim nişantaşına belki sizi görürüm diye sevgilerimi yolluyorum iyi seneler diliyorum herşey gönlünüzce olur inşallah

    YanıtlaSil
  17. Aslında nişantaşı'nda karşılaşmış olmamız ilginç çünkü ben anadolu yakasında oturuyorum ve bağdat caddesinde filan karşılaşmamız daha normal olurdu. Annem de Ankara'da oturuyor, beni ziyarete geldi. Yani her şey tamamen tesadüf!
    Bir de küçük not: annem herhalde sizden birkaç yaş büyük, yani teyze değil,"abla" ;)

    YanıtlaSil
  18. Bende Erenköyde oturuyorum dediğin gibi ilginç doğrusu. lamorcuğum dedim ya heyecanıma ver o an anlayamadım yaş durumunu saygılarımı gönderiyorum ben 60 yaşındayım canım öptüm

    YanıtlaSil